All for Joomla All for Webmasters

Реализирани Проекти

Сите изведени проекти може да ги погледнете во каталогот 2016/2017

Наши Соработници

Долгогодишни и успешно реализирани проекти заедно

Телефон:

TORAX ДОО Скопје :
тел.+ 389 2 20 444 02
фах.+ 389 2 31 227 64

Информации

FITRРазвој на паметен фотоволтаичен акумулациски модул (FV-PAM)

Адреса

ул.16 Македонска Бригада 18
П. фах 15 Скопски саем,
1000 Скопје
, Македонија (Фабрика Железара)

Каталог

katalog